Szolgáltatások
ezzel foglalkozunk
 

Acélszerkezetek, csarnokok

Komplett acélszerkezetek, csarnokokat gyártunk és építünk fel az ipari üzemek részére. Az elő tetőkön át, a homlokzatokon, a gépkocsi beállókon keresztül, illetve a lakatos előregyártó műhelyben készített pódiumokon, lépcsőkön és korlátokon át, szinte mindent, ami a szénacél, horganyzott- és rozsdamentes acéllal kapcsolatos.

Különböző lemeztermékek CNC lézeres és plazmavágása 20 mm-es anyagvastagságig, illetve élhajlítás akár az 16 mm-es lemezvastagságig, lemeztermékek hengerítése is tudunk vállalkozni.

Mezőgazdasági tárolók

Felhasználóbarát épület. Gazdálkodás vagy piacra termelés: mindkettő megvalósítható egy acél csarnokban.

Egy mezőgazdasági gép- vagy takarmánytároló? Esetleg kertészeti gépeknek vagy vetőmagoknak? Épületeink mindig szél- és vízmentes védelmet biztosítanak.Ön egy olyan épületet szeretne, melyben gépei és járművei egyaránt elférnek, valamint kényelmesen be- és ki lehet állni velük? A cég által gyártott acél csarnokai tágasak és erősek, akár széles kapukkal, akár nyitott oldalfalakkal készülnek.

Egy egyszerűbb kertészeti tárolótól, a tágas gazdasági épületig, bármit nagyon rövid idő alatt felépítünk. Mindez annak köszönhető, hogy a gyártástól az összeszerelésig mindent mi magunk végzünk,

Gépészeti szigetelés

Gépészeti szigetelések az iparban és az energetikában.Kőzetgyapot csőhéjakat főként magas hőmérsékletű ipari szerelvények, gőz és távhő vezetékek, füstgáz csatornák valamint kémény vezetékek hő és hangszigeteléséhez.Az öntapadó vasalt alufóliával kasírozott kőzetgyapot csőhéjakat az ipari szerelvények, csövek, gőzvezetékek, hálózati vezetékek és kémény vezetékek hő és hangszigetelésére használják leginkább.

Díszmű kovács kerítések

Kovácsoltvas kapu, kerítés: A kovácsoltvas kapu és kerítés több évszázados múltra tekint vissza. Míg régebben a díszes, művészi szépségű kovácsoltvas kapukkal csak a kastélyok, nemesi kúriák bejáratánál lehetett találkozni, addig napjainkban már bárki számára elérhető ez a dekoratív és erős megoldás. Valamennyi kovácsoltvas kapu illetve kerítés előzetes helyszíni felmérés után, az Ön igényei alapján megtervezett és egyeztetett módon készül cégünknél.

Kovácsoltvas korlát: Lépcsőházakba, erkélyekre, verandákra, lugasokba esztétikus és tartós megoldás a kovácsoltvas korlát. Bármilyen egyedi igény szerint vállaljuk kovácsoltvas korlát kivitelezését.

Kovácsoltvas ablakrács: Sajnos, a közbiztonság nem a legjobb napjainkban. A kovácsoltvas ablakrács amellett, hogy megbízható védelmet nyújt, szebb és mutatósabb, mint a hagyományos védőrácsok.

Gipszkarton és, álmennyezet szerelés

A gipszkarton válaszfal a hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentősen olcsóbb, tisztább és gyorsabb, nincs száradási illetve kötési idő ezáltal időt, pénzt energiát takarítasz meg. A legjobb megoldás ha gyorsan szeretnéd meglévő szobád átalakítani, plusz helységgel bővíteni, megosztani akár többre is. Jó megoldás még épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.


Homlokzati hőszigetelő rendszerek

A hőszigetelés egy külön szakmává nőtte ki magát, s az elmúlt évek rossz tapasztalatai arra ösztönzik az építkezőket, hogy minden munkát az arra szakosodott céggel, vállalkozóval készíttessenek el. Fontos elv, hogy minőségi munkát minőségi anyaggal lehet végezni. Egyes kivitelezők ill. anyagforgalmazó cégek megpróbálják silány minőségű anyagok felhasználásával versenyképessé tenni áraikat. Ez azonban vagy csupán rövid távon, vagy még úgy sem kifizetődő! Minden kivitelezés előtt fontos egy vagy több referenciamunka megtekintése, mert jó anyaggal is lehet rossz munkát végezni

Könnyűszerkezetes házépítés

Családi ház, könnyűszerkezetes ház építése egy család számára az egyik legnagyobb beruházás, a legtöbb előkészületet, tervezést, kalkulációt, szervezést igénylő feladat. A könnyűszerkezetes családi ház építés, olyan mérföldkő egy család életében, amely hosszú-hosszú éveken át elkíséri a családot, jelen van a mindennapokban, szebbé és jobbá téve közvetlen környezetét. A könnyűszerkezetes házak létrehozását szerteágazó tevékenységek jellemzik, olykor már-már átláthatatlan részletekkel, kihívásokkal, de mi azért vagyunk, hogy mindez átlátható és egyszerű legyen.Mi önnek a  megfelelő partnere lehetünk  ebben a nagyon szerteágazó feladatban, az álomház, az álom acélvázas könnyűszerkezetes ház megvalósításában. Szakmai, vállalkozói és emberi kapcsolataink segítségével Ön hatékonyan, gyorsan, környezettudatosan és nem utolsó sorban gazdaságosan megvalósíthatja elképzeléseit a könnyűszerkezetes házak kezdeti tervezésétől egészen a kivitelezéséig a mai technológiák, lehetőségek hatékony segítségével. Teljes körű szolgáltatásaink a könnyűszerkezetes családi házak tervezését, hitelügyintézést, belsőépítészetet, gipszkarton szerelést, tetőfedést, tetőszigetelést, az épületek generál kivitelezését valamint lakberendezési tanácsadást illetve belső építészeti kivitelezést is magában foglalnak. Mostanra tevékenységeinket már meglévő családi házak, épületek komplett felújításával, belső festéssel, gipszkarton szereléssel valamint külső hőszigeteléssel, burkolással is bővítettük, így amennyiben ilyen jellegű igényei vannak, ebben is a segítségére tudunk lenni Önnek. Vállalkozásaink és könnyűszerkezetes házaink, családi házaink komolyságát tükrözi az a több mint 40 darab általunk megépített családi ház. Átlépve Hajdú-Bihar megye határait ma már az ország szinte minden szegletében találkozhat könnyűszerkezetes házainkkal. A számos felújított családi ház, lakás, külső hőszigetelés, csarnokok és irodaházak a komplett felújítások is referenciáink közé tartoznak.

Lépjen velünk kapcsolatba

Kérjük, adja meg adatait 2 munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot.

 .