DOROGI ACÉLSZERKEZET GYÁRTÁS
acélszerkezetű csarnok, mezőgazdasági tárolók, gépészeti szigetelés, gipszkarton,álmennyezet szerelés
 

Acélszerkezetek, csarnokok

Az acélvázas építési mód tartószerkezeti elemei, a vázpillérek, a váz és födémgerendák acélanyagú szerkezetek. A szerkezeti elemeket acélszerkezeti üzemben teljesen készre gyártják, és az építkezés helyszínén ezeket csavarozással szerelik össze. Az elemek felületvédelme (rozsdagátló festék vagy horganybevonat, fedőmázolás vagy ráégetett zománc) is a műhelyben készül el, ezért az építkezés helyszínén nem hegesztenek és furatokat sem készítenek. Ez nagyon nagy pontosságot igényel, de ez nem gond, mert a jól felszerelt és felkészült üzemek tizedmiliméteres pontosságra képesek. Az előírt pontosságot az elemek üzemben elvégzett próba-összeszereléssel ellenőrzik

Mezőgazdasági gabona tárolók

Alátámasztások nélküli keretszerkezettel acélból, acél-ragasztott fa, vagy beton ragasztott fa ideális választás a gabona tárolására. Alátámasztások nélküli szerkezettel csarnoka flexibilis marad és mindenkor minden funkcióra jól használható lesz. Az árak ingadozásakor, vagy betárolt gabonakészlet kiürülésekor csarnoka természetesen más célra is felhasználható, pl. pajtának, gépszínnek...

Betároláskor szeretné a csarnokfalnak is nekiönteni a gabonát? Nem probléma! Minden külső, vagy belső elválasztófal készülhet erre alkalmas kivitelben.

Tervezéstől a készre szerelésig gazdaságos megoldást kínálunk!

Gépészeti szigetelés

Természetesen szolgáltatásink között kiemelt szerepet kap a hőszigetelési szak tanácsadás : Vállaljuk a technológiai és gépészeti rendszerek szigetelésének szakszerű megtervezését, műszaki specifikációk elkészítését, illetve a kész tervek, anyagkiírások ellenőrzését. A tervek, illetve a specifikációk tartalmazzák a megadott technológiai rendszernek megfelelő szigetelések fajtáját, műszaki jellemzőit és szükséges szigetelési vastagságokat, az érvényben lévő hőtechnikai és tűzvédelmi előírásoknak megfelelően. Munkánk során alkalmazzuk az
ENEV ( Energie einsparungsverordnung ) ajánlásait.
Igény esetén és amennyiben a megadott rendszerleírás engedi, elkészítjük a részletes anyagkiírást , mely a fentieken túl tartalmazza a mennyiségeket és a kivitelezési leírást. Továbbá a tervek, illetve a specifikációk anyagkiírásában szereplő tételekre tételes költségvetést is készítünk, mely kalkulációt ad a várható anyag- és munkadíj költségekre is.
Vállaljuk a már leszigetelt technológiai és gépészeti vezetékek, illetve berendezések szigetelésének ellenőrzését, a felmerült reklamációk kivizsgálását.

Díszmű kovácskerítések

Kovácsoltvas kapu, kerítés: A kovácsoltvas kapu és kerítés több évszázados múltra tekint vissza. Míg régebben a díszes, művészi szépségű kovácsoltvas kapukkal csak a kastélyok, nemesi kúriák bejáratánál lehetett találkozni, addig napjainkban már bárki számára elérhető ez a dekoratív és erős megoldás. Valamennyi kovácsoltvas kapu illetve kerítés előzetes helyszíni felmérés után, az Ön igényei alapján megtervezett és egyeztetett módon készül cégünknél.

Kovácsoltvas korlát: Lépcsőházakba, erkélyekre, verandákra, lugasokba esztétikus és tartós megoldás a kovácsoltvas korlát. Bármilyen egyedi igény szerint vállaljuk kovácsoltvas korlát kivitelezését.

Kovácsoltvas ablakrács: Sajnos, a közbiztonság nem a legjobb napjainkban. A kovácsoltvas ablakrács amellett, hogy megbízható védelmet nyújt, szebb és mutatósabb, mint a hagyományos védőrácsok.

 .